Hi,

I am trying to package any application. MSI works fine under " Administrators Privilege " but when i click on application under " users" account it try to " Gathering required information " few times before it actually opens the application everything i logins . Is there anyway i can stop this or add regedit key or something to the msi while making a packages... Thanks
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Have you checked the event viewer?
Answered 03/06/2006 by: mark_holland21
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
-1
ORIGINAL: aa006

Hi,

I am trying to package any application. MSI works fine under " Administrators Privilege " but when i click on application under " users" account it try to " Gathering required information " few times before it actually opens the application everything i logins . Is there anyway i can stop this or add regedit key or something to the msi while making a packages... Thanks


I'm having problems understanding what you want to do here. Are you experiencing self-healing when you start the application as a user, after installing it as an administrator? If so, check the event viewer. It will tell you which component is triggering the self-healing, and you must then modify the package so that this does not happen again.
Answered 03/06/2006 by: sikkert
Orange Senior Belt

Please log in to comment
2
Thanks a lot guys!! it works now.......
Answered 03/06/2006 by: aa006
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0

What did you do to solve this issue? 

Answered 05/08/2014 by: fouadz
White Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity