So I'm using a single agent provision on a new client I want to add to our inventory. 

Both ports 139  and 145 are open.

It looks like it's able to connect to the client...

ROOKIE KACE ADMIN any help would be appreciative.

[07/17/14 03:39:53 PM] Executing Windows platform provisioning.

  [07/17/14 03:39:53 PM] Probing tcp ports for accessibility.

  [07/17/14 03:39:53 PM] Port 445 [microsoft-ds] open


  STEP 1: CONNECT TCP/SSH - SUCCESSFUL


  [07/17/14 03:39:55 PM] Executing remote communications:


      Initializing RPC

      Connecting to ADMIN$

      Copying service file

      Disconnecting ADMIN$

      Connecting to IPC$


  STEP 2: AUTHENTICATION - SUCCESSFUL


      Opening pipe to service

      IN: pipe_open(\KBRemoteService, 7217006)

      Sending commands

      Commands: //k1100s/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat k1100s client ampagent-6.0.1079-x86.msi k1100s

      Sending login credentials

      Login: YUSA-OH.COM\rhamilton

      process (//k1100s/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat k1100s client ampagent-6.0.1079-x86.msi k1100s) could not be launched: 2 The system cannot find the file specified.

       (authenticated, but CreateProcessAsUser failed)process (//k1100s/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat k1100s client ampagent-6.0.1079-x86.msi k1100s) could not be launched as LocalSystem: 2 The system cannot find the file specified.

      Removing service (Exit code: 0)

      ERROR: on_pipe_error - NT_STATUS_PIPE_DISCONNECTED

      OpenService - NT_STATUS_OK

      StopService - NT_STATUS_OK

      DeleteService - NT_STATUS_OK

      CloseServiceHandle - NT_STATUS_OK

      CloseSCMHandle - NT_STATUS_OK

      Connecting to ADMIN$

      Deleting service file

      Disconnecting ADMIN$


  STEP 3: PUSH SCRIPT\PROVISIONING - FAILED


  [07/17/14 03:39:55 PM] End of remote communications.

  [07/17/14 03:39:55 PM] End provisioning run.

3 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • The client is a Windows 7 Professional Laptop 64 bit platform if that helps.
  • Please check if the client machine was able to resolve the K1 host name.
  • Try using the IP address of the KBOX instead of the name in the command
Please log in to comment

There are no answers at this time

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity

Share