Hi

I tried the below option to install google chrome silently but it didnot worked

@Echo off
set ooo_install=%Z%\packages\googlechrome\ChromeSetup.exe

todo.pl "%ooo_install% -ms"
goto exit

:exit

Please suggest/guide

Thanks,

Kaushal
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
1. Are you sure the -ms tag is correct for silent install?

2. We really can't help much without the source for todo.pl.

3. If you're installing this on Windows and using a Perl script, I assume you've got something installed in Windows to run Perl scripts...
Answered 12/16/2009 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Hi,

I am using http://unattended.sourceforge.net/ for automated windows deployment.
Do you want me to pastebin the todo.pl perl script ?

Thanks,

Kaushal
Answered 12/16/2009 by: kaushalshriyan
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Yes, paste the perl script's source. Also, you may want to stick to one thread for just a bit - at least until you figure out if it's an issue with the script.

Also, have you checked my #1 and #3?
Answered 12/16/2009 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Hi Andy,

http://unattended.svn.sourceforge.net/viewvc/unattended/trunk/install/bin/todo.pl?view=markup

Please let me know if you need more information

Thanks,

Kaushal
Answered 12/16/2009 by: kaushalshriyan
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Windows cannot natively run Perl scripts. Can you verify that you've installed a third party tool to do so?
Answered 12/16/2009 by: airwolf
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Hi Andy,

Please have a look at http://unattended.sourceforge.net/

With this project in mind I have been able to load windows XP via network boot on the client workstation and also installed applications like firefox,openvpn,adobe acrobat reader, AVG antivirus,winrar packages

I am facing issue only with Outlook2003,Google Chrome and dot net Framework Applications.

Please suggest/guide

Thanks and Regards

Kaushal
Answered 12/16/2009 by: kaushalshriyan
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity