I installed the msi of etrust_vm service.when i restartthe machine the following folder C:\Program Files\CA\eTrust\ automatically .The installdir is C:\Program Files\CA\eTrust\VM Service

Does anyone know the reason for this ...Please help
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Can you provide any additional information?
Application Name
Vendor
Version
Packaging Tool(s)
Expected Result
What was for lunch in the cafeteria
Who's on First

Answers to any four (4) of the above questions will be a big help.
Answered 01/06/2006 by: Foleymon
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Yeah i agree, your post doesnt make sense.

I can make out the following:

Vendor: Computer Associates
Product: eTrust Vulnerability Manager
Type: Service Install ?

What did you want to happen?
Is there an error?
Did you want to un install this service?

When you click msi's they usually install things...
Answered 01/09/2006 by: rahvintzu
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
oh sorry for the complete goof up (i think it occured due to high work pressure)

I am restating the issue I face:

The application name is CA eTrust Vulnerability Manager Service. The MSI for this is working perfectly.The problem is once it is installed and the computer is restarted after installation, the following folder opens up by itself .

C:\Program Files\CA\eTrust



INSTALLDIR for this MSI is C:\Program Files\CA\eTrust\vmservice

Hope this makes sense[8|]
Answered 01/11/2006 by: Novice_123
Orange Belt

Please log in to comment
0
if you dont want that folder to open by itself i suggest you check the run and runonce keys under the HKLM registry hive.
Answered 01/11/2006 by: misk
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Lol beat me to it... I was typing my reponse... then bam misk strikes
:-)
I agree chk reg keys and startup folder.

Key pathing can be found here if ur unfamiliar:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/setupapi/setup/run_and_runonce_registry_keys.asp

Does this happen every time the machine is restarted?
Answered 01/11/2006 by: rahvintzu
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
lol
I wish people were racing to answer some of my queries sometimes!
Answered 01/11/2006 by: misk
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
It is not present in Run or Runonce registries or in start up folder...


[:(]
Answered 01/11/2006 by: Novice_123
Orange Belt

Please log in to comment
0
Have you looked in HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run too?

Cheers,
Rob.
Answered 01/11/2006 by: MSIPackager
Third Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Do a search in the registry for C:\Program Files\CA\eTrust. Post the results.
Answered 01/12/2006 by: xythex
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
There is not a single occurance of "C:\Program Files\CA\eTrust" in the MSI.

Another observation I made is that , this problem occurs only if other CA products are installed on the machine.If the machine completely clean this folder doesn't come up on restart .
Answered 01/12/2006 by: Novice_123
Orange Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity