I'm trying to deploy patches and receive this error: Skipping '*** Windows Agent Security Patch ***' because not allowed to execute logged off

I looked for a check box to allow the patch to install while the user is logged in and I have a script that runs to reboot the workstation, but no error on the reboot script.  Below is the debug output.  if anyone has suggestions, I appreciate them.

Started: 08/29/2013 15:02:09
Finished: 08/29/2013 15:02:09
Elapsed Time: 0 second
Status: 3

Output Log

Skipping '*** Windows Agent Security Patch ***' because not allowed to execute logged off

Debug Log

Running kbot: runkbot 59 1377789779r2
Validating kbot xml
Kbot xml C:\ProgramData\Dell\KACE\kbots_cache\59-1377789779r2_expanded.xml, Validation Success
Kbot Config Info - Start
id=59 name=*** Windows Agent Security Patch *** version=1377789779r2 type=system
execute disconnected=false logged_off=false
execute events
Kbot Config Info - Finish

 

3 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • Did you e-mail support yet?
  • It looks like you're trying to install patches using a script, is that the case?
  • I have not emailed support, as they have always directed me to use ITNinja first. The only script I have is a reboot script that runs 30 minutes prior to the patching. Patching is done via the Patch Management and I do not have any custom scripts running for patches.
Please log in to comment

Answers

1

What Windows patch is this?  Is there a user logged in when this happens?

If not, does it install if there is?

Answered 09/03/2013 by: jknox
Red Belt

  • They are Windows patches. I'm using a smartlabel to identify critical security patches. I am not aware of a user being logged in. This workstation is at a branch location, users do have a tendency to lock their workstations, which is why i run the reboot script 30 minutes prior to running patch managment.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity