hi there

having some problems. Perhaps anyone can help me out.
Deploying acrobat pro 6.0 with GPO & mst was no problem.
No I am trying to update to 6.0.2. Unfortunatly I first need to install the MSP 6.01. But it's not possible to deploy it directly with GPO under Win2k Server.

I've tried to create a script installing that MSP via customaction, trying other things. But it fails. Also trying nested customaction but that only works with MSI and not MSP.

has anyone an Idee how I can deploy 6.0.1 without repackaging the app?

Regards

Olivier
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
olivier,

My experience has been that it is easier (and less frustrating) to uninstall the original deployment of 6 via AD/GPO, then redeploy 6.01. Although Adobe is now providing .msi's and .msp's, they are not particularly well-formed or easy to work with.

Craig --<>.
Answered 07/07/2004 by: craig16229
Third Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
I did the same Craig....its the only way unless you want to deploy Adobe products straight out of the box and let the users use the Adobe update tool......AS IF!
Answered 07/09/2004 by: MSIMaker
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
0
hi there

sorry, but where do I find a 6.01 MSI of the acrobat professional version??

Aren't you speaking about adobe reader 6.01?

regards

Olivier
Answered 07/12/2004 by: olivier
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
sorry, but where do I find a 6.01 MSI of the acrobat professional version??

olivier,

God is in the details, and I missed that one. My apologies.

I would start by contacting Adobe and seeing if they will send you updated media.

If you know anyone who has received media recently, you should be able to use your keys with their media. Double-check on the licensing, though, if you go this route.


Craig --<>.
Answered 07/12/2004 by: craig16229
Third Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
Hmmm, I've really tried deploying this by GPO and it just isn't happening. It kept giving me an error when I tried to add the MSI. I read some things in this forum where it said I could turn advexecseq or something like that off and it then allowed me to add it. However when I tried to push either add an MST or push it down without an MST it always gives an error. I basically gave up on it.
Answered 07/16/2004 by: snooper47374
Orange Belt

Please log in to comment
0
snooper.....just about everything you need to know is here

http://www.appdeploy.com/packages/detail.asp?id=184

Good Luck
Answered 07/16/2004 by: MSIMaker
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity