Hi all,
I'm working on my first package and am having some difficulty. I have a clean install and want to deploy CutePDF and am using WinInstall LE to create an MSI package. I am able to create a 13MB package that seems to copy the files (ghost script and the writer) to their proper places but the "printer" is never installed in the printers list. I don't see any errors pop up but I think I'm missing something.
Could someone help me sort this out?
I've seen the post about deploying cutepdf but I either missed something or the thread did not apply to WinInstall.
Thanks so much!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
You need to restart the Spooler service!
This can be done by populating the ServiceControl table.
Answered 04/06/2009 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
I'm still struggling with this...could you elaborate on stopping and starting the spooler service through winInstall LE? I've rebooted the machine but still not pdf writer. :/
Thanks for your help!
Answered 04/10/2009 by: gub12
Yellow Belt

Please log in to comment
0
I can't recall exactly but I don't think WI LE lets you edit the MSI tables directly so you'll need a tool like Orca (a free download as part of the Windows Installer SDK) or, better, InstEdit.

As to how, search AppDeploy for 'ServiceControl'.
Answered 04/10/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity