Hi,

This is in regards to the application CryptoKit 4.0

I was trying to install this msi but it is asking for the setup.exe

I found the property STANDARD_USE_SETUPEXE = This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup.exe.

1. I tried changing value, deleting value as well for this property but its not working.
2. I also tried adding property ISSETUPDRIVEN=1

Can anyone help me on this issue ?

Thanks in advance.

Rupesh
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi,
Did you checked with property VSEXTUI=1 ? Just give a try and alternatively try checking any Launch Conditions if so associated & also check the Custom Actions.

Thanks,
VD
Answered 07/17/2011 by: venu.dusari
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
I would suggest to read the below vendor doc, if you haven't already.
http://www.scribd.com/doc/55915678/CryptoKit-Developers-Guide
It clearly mentions that MSI shouldn't be used for deployment, instead setup.iss is to be created for silent install.
Answered 07/18/2011 by: SandeepPanat
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
In all probability, that advice arises because the EXE is doing stuff after the MSI completes. You can always try the usual gap capture (having renamed the app's 'Uninstall' registry entry first, of course), to see what that activity is and whether it can be included in a transform.
Answered 07/18/2011 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity