Having an issue here with the way the support info is being displayed in Add/Remove programs. In the mst I have specified the property values for ARPHELPLINK and ARPNOMODIFY (set to 1). I'm not using the ARPNOREPAIR property (I want the repair button to show up). I would think this would work and display the info I want, but instead the modify option shows up, and my help link does not show up in the support info box and neither does the repair button. I though maybe a CA was changing the values of the properties I set but that's not the case. Where else could this occur? I'm thinking there must be a .dll call or something that's editiing this information, I'm still parsing throught the logfile to figure this out. If anyone has any insight please let me know. Thank you.
0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


Nevermind...a component called ARP_NT_Vista was writing all it's own information to the HKLM\Software\Microsoft\Uninstall\{ProductCode} key, ignoring any property that I had set. I just deleted this component then ran the installation again, this time all the properties I had set displayed correctly in the Add/Remove Programs applet. I'm going to add an entry in the Packages KB for Corel Office X3 since they're isn't one in there yet.
Answered 04/17/2008 by: danr29
Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity