Having an issue with the Citrix web client.
When trying to capture the install and compile the MSI, it's coming up with some errors. It creates a Program folder with a few Subfolders on the Root drive. But the files inside are 0kb. This prevents the MSI from Compiling.
I've deleted these files from within the folder and it compiles fine. But then if I delete the parent folders it also deletes all of the files within the correct folders. Don't ask!

Once past this little complication the app compiles and looks to be installed, but when trying to access the website which requires the install it doesn't appear to be installed and the website won't load.

I downloaded an MSI of the above app. But the MSI is a complete mess. Lots of ICE Errors when I validated it and when trying to create an MST for it the app won't install with the MST with a quiet switch. If installed with the MST from the command line with out the Quiet switch it won't uninstall..
The files I've tried to install and package are ica32pkg.msi and ica32t.exe
0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


Ok Got it working. Here's the work around for anyone else who might experience the problem.

The install does create a program folder on the root of C:\, with some sub folders. This folder was created during the installation and is subsequently deleted by the install process. It is however picked up by Wise. I just deleted the empty files within the installation expert and then deleted the folders from the CreateFolder table. This prevents the folders from coming down.

Wise was also missing out some ini files which the app was installing and I pushed those in, in the installation expert view, as ini files.

After that it worked alright.
Answered 11/17/2004 by: y0u5uf
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity