Hi!

Have problem to set correct time on K1000. Have tried several NTP servers. But the time are the same.

Q9IJ9H.png
3 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • maybe a firewall problem. did you tried to use a internal NTP server (if available)
  • No, I just google NTP servers for Stockholm/Sweden
  • ok, and UDP port 123 to this location is allowed in your firewall?
Please log in to comment

Answers

0
Make sure if this is a VMWare server install that the ESXi Servers have the proper timezone listed (in the VMWare Console settings).  Using the K1000 6.2+ version, you can go to Settings => Support => Run Diagnostic Utilities => NTPUPDATE (Drop Down) and see if the server is getting access to the www.kace.com NTP server and what are the results.  Don't forget in that drop down are some other helpful tools for making sure the Kace appliance is communicating properly.
Answered 03/10/2015 by: JMorano
Yellow Belt

  • Did the test, didn`t find NTPUPDATE only NTPDATE. Results: server 184.86.11.158, stratum 0, offset 0.000000, delay 0.00000

    I have tried to change the time manually, but no luck.
Please log in to comment
0
What version are you on?  Also, is this a physical of virtual server?  If virtual, VMWare or HyperV?

Setting VMWare NTP Settings

Answer Provided here on IT-Ninja
Answered 03/12/2015 by: JMorano
Yellow Belt

Please log in to comment
0
It´s a physical server. Version 6.3 


Answered 03/12/2015 by: Swede
Blue Belt

Please log in to comment
0
What is the BIOS setting on the server indicating?  Also click on the link above in my last reply.  Try reading through that as well.
Answered 03/12/2015 by: JMorano
Yellow Belt

Please log in to comment

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity