My OS is Windows 7 x64 Enterprise.
I am using the stand alone Wise 9.02 Installation System tool.
Within this tool I wrote a 2 line program.

Get Registry Key SOFTWARE\CompanyData\Build place in Variable GETMYKEY
Display Message "My Value".
#this also displays the variable %GETMYKEY%

The Display line of code returns nothing. There is no data at all in my %GETMYKEY% VAR. This key does exist and it does contain data and I even exported this key to a file and then did a copy/paste to make sure I was spelling everything right.

My guess is Wise Installation System 9.02 does not play nice with Windows 7 x64 but I wanted to see what this forum had to same on this matter.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
verify that the location of the reg key is not in the 64bits redirected 32 bit registry location...HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\
Answered 12/08/2010 by: ditch_nz
Purple Belt

Please log in to comment
0
Bingo!! my data is in the HKLM\Software\Wow6432Node. Why does it default there and how can I trick Wise Script Editor to write to the true HKML\Software\CompanyData\Build location?

Thanks.
Answered 12/09/2010 by: h1234
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
The Wise Script will produce a 32-bit executable unable to read the 64-bit registry portion
Answered 01/05/2011 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity