hello

I want to use sccm to deploy my app-v pkg. but 1 i must deploy the app-v client....how to make it the best way? some on could help?

BR/Rafal
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
The App-V client is an MSI, so provide any configuration settings in an MST and deploy with SCCM.

Or deploy the MSI as is, and configure using GPO.

Thanks,

Dunnpy
Answered 10/24/2011 by: dunnpy
Red Belt

Please log in to comment
0
i cant find the download for Microsoft Application Error Reporting ...someone can help ?
Answered 10/25/2011 by: roni86
Blue Belt

Please log in to comment
0
There is a package KB article on this site for Application Error Reporting, which mentions what product the poster downloaded to grab this component - try that first.

Although.....just a thought - are you running the App-V client from the setup executable, which installs all pre-reqs first, or just from the MSI?
If just the MSI, then run setup and grab the pre-reqs from temp, or wherever they are dumped to before they install and they deploy them as pre-reqs to your App-V client MSI.

Thanks,

Dunnpy
Answered 10/25/2011 by: dunnpy
Red Belt

Please log in to comment
0
thx :) i will do so!:)
Answered 10/26/2011 by: roni86
Blue Belt

Please log in to comment
0
a can get the msi for the 64 bit dw20sharedamd64.msi. wher can i dowload it from ?
Answered 10/26/2011 by: roni86
Blue Belt

Please log in to comment
0
Try this link - 3rd item down

Dunnpy
Answered 10/26/2011 by: dunnpy
Red Belt

Please log in to comment
0
i installed all the pre-reqisist and when i start the app-v client stetup.msi i get the error " erroer 25016. you must specify a vaild local path for the Global data location" a did the samo on win xp and it works but on win 7 a get the error. whats the problem ?
Why did MS make it so !#!#!$#! :)
I want to deploy the app's via sccm.
Answered 11/03/2011 by: roni86
Blue Belt

  • Got the same Error 25016 with setup.msi. When using setup.exe, Microsoft Application Error Reporting is installing first. It´s included in the MDOP App-V download media under \Client\x86\Support\Watson\dw20shared.msi. See also How to Install the App-V Client by Using Setup.msi http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee956914.aspx
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity