I am trying to publish Scansoft PDF professional via GP. It is an installshiled packaged app. Has exe, isscript and msi in the folder. I pre-instaled the isscript and published the msi and transform to the end user via GP. I created a transform using installshield tuner to supply all answers/serail number etc. It will install without if it is run from an admin account, but not to all users. if average joe installs it, it gives an eror about ereg, but eventually finishes and work, but again not to all users. If I browse to the directory the app is installed in and try running it I get a runtime error. The ALLUSERS property is set to 1 and ApplicationUsers property is AllUsers. If I run the setup.exe that came with the package manually as admin, it install to all users fine. Anybody have any tips? if I cant get per machine using joes access, thats no big deal, as long as with the admin account it will deploy for all users.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
There may be some customactions running in "Execute Immediate" which may be run with administrative rights. If so try change the sequence so they are executed in Deferred instead.
Answered 06/05/2006 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
Not sure you did this or not... using wise Under Administrator Options..install for Profile : Change it to Per-machine installation.. try this .. good luck
Answered 06/06/2006 by: aa006
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
I dont have wise to try that method. I just did the ultimate no no and repackaged it for now. Once I am done getting all these apps repackaged and finish our XP deployment, we will start developing our sms enviroment and i can go back and change it.
Answered 06/06/2006 by: mls15000
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Setting ALLUSERS=1 would resolve in aa006's suggestion (Per-Machine)
Answered 06/07/2006 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
I had ALLUSERS=1 already, it didn't work. Not worried about it now. Going to repackage it once our sms enviroment is in place.
Answered 06/07/2006 by: mls15000
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
ereg is the custom action for electronic registration,
Run the Msi in an non admin account with a log file, and when it fails, do not click finish / close, open the log file and see at what point the install is stopping, if it is a custom action, comment the custom action in the transform and try again.

Hope this helps
Answered 06/07/2006 by: bheers
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Will try that and see if it helps. thanks.
Answered 06/07/2006 by: mls15000
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity