All,

I created an installation package of Adobe CS5.5 Design Premium via the Adobe Application Manager Enterprise Edition.
Only changed 1 setting: 'ignore conflicts and continue with installation'
(also tried without changing this option, no difference)

When I launch the msi, it installs perfectly. I can see the shortcuts appearing in the start menu, product by product.

But then, at one not specific moment, it start uninstalling the entire suite. Can't find any errors in logfile. (=> the logfile, I create via the commandline: /l*v)

Anyone a solution/thought for my problem?

Kind regards,

Stijn
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
0
Post the log here but P L E A S E use the 'CODE' tag, i.e. <open square_bracket>code<close square_bracket>text from log<open square_bracket>/code<close square_bracket>.
Answered 02/01/2012 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Please attach the log so that I can investigate the issue for you.

Thanks,
-MST
Answered 02/01/2012 by: mstegginamani
Orange Belt

Please log in to comment
0
I wish I'd thought of that...
Answered 02/01/2012 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
After reinstalling the program, I do get some error in the log.
But not getting wiser.

These are some lines in the middle of the log:

MSI (s) (A0:50) [15:31:16:417]: Executing op: ActionStart(Name=CADeploy,,)
MSI (s) (A0:50) [15:31:16:417]: Executing op: CustomActionSchedule(Action=CADeploy,ActionType=1025,Source=BinaryData,Target=runDeploymentManagerCA,CustomActionData=mode=install;sourceDir=D:\AdobePremiumCS55\AdobePremiumCS55\Build\;installDir=;origDB=D:\AdobePremiumCS55\AdobePremiumCS55\Build\AdobePremiumCS55.msi)
MSI (s) (A0:88) [15:31:16:448]: Invoking remote custom action. DLL: C:\Windows\Installer\MSI38FF.tmp, Entrypoint: runDeploymentManagerCA
CustomAction CADeploy returned actual error code 1603 (note this may not be 100% accurate if translation happened inside sandbox)
MSI (s) (A0:50) [16:20:26:308]: User policy value 'DisableRollback' is 0
MSI (s) (A0:50) [16:20:26:323]: Machine policy value 'DisableRollback' is 0
Action ended 16:20:26: InstallFinalize. Return value 3.


These are the last 15 lines

MSI (s) (A0:50) [16:20:32:245]: Note: 1: 1708
MSI (s) (A0:50) [16:20:32:245]: Product: AdobePremiumCS55 -- Installation operation failed.

MSI (s) (A0:50) [16:20:32:355]: Windows Installer installed the product. Product Name: AdobePremiumCS55. Product Version: 1.2.0000. Product Language: 1033. Manufacturer: Adobe Systems Incorporated. Installation success or error status: 1603.

MSI (s) (A0:50) [16:20:32:386]: Deferring clean up of packages/files, if any exist
MSI (s) (A0:50) [16:20:32:386]: MainEngineThread is returning 1603
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:433]: RESTART MANAGER: Session closed.
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:433]: No System Restore sequence number for this installation.
=== Logging stopped: 2012-02-01 16:20:32 ===
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: User policy value 'DisableRollback' is 0
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Machine policy value 'DisableRollback' is 0
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Note: 1: 1402 2: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Rollback\Scripts 3: 2
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Note: 1: 1402 2: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Rollback\Scripts 3: 2
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Restoring environment variables
MSI (s) (A0:D0) [16:20:32:464]: Destroying RemoteAPI object.
MSI (s) (A0:50) [16:20:32:464]: Custom Action Manager thread ending.
MSI (c) (A4:24) [16:20:32:542]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1
MSI (c) (A4:24) [16:20:32:620]: MainEngineThread is returning 1603
=== Verbose logging stopped: 2012-02-01 16:20:32 ===


If you need the entire log, I'll upload them to my server.
(can't upload files here)

Thanks in advance
Answered 02/01/2012 by: svit
Yellow Belt

Please log in to comment
0
With this new error information, i found some other similar problems:

http://itninja.com/question/adobe-contribute-cs5-1603-error&mpage=2&key=

I'm gonna do some other tests... I'll keep you informed!
Answered 02/01/2012 by: svit
Yellow Belt

Please log in to comment
0
I found the problem... stupid problem :-)

I created a script to check if its 64 or 32 bit. Just mixed up the 2.

Anyhow: THANKS!!!
Answered 02/02/2012 by: svit
Yellow Belt

Please log in to comment
0
I'm having the same problem as svit with an aamee 32 bit built package of CS5.5 Design Premium, where it installs successfully on some of our test xp clients, but not on others. Points to environmental causes, but a cross analysis of each test box reveals no major difference.
PDApp.log file [FATAL] DeploymentManager - The return code from the Adobe Installer Process is (6) msi log is Action ended INSTALL. Return value 3.

MSI verbose log file: invoking remote custom action. DLL: C:\WINDOWS\Installer\MSI74.tmp, Entrypoint: runDeploymentManagerCA
Action ended 11:30:06: InstallFinalize. Return value 3.
Answered 02/22/2012 by: EF758
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity