Hi.

I'm trying to make a job for Creative Suite, but I am having some problems with my installation.

I have made the XML fil for a full install, and then I have made a file called Indesign.xml, to install only Indesign and so on. But when I run the install the whole suite is being installed.

Indesign.xml------------------------------------------------------------>

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<AdobeInstallerConfiguration version="1.0">

<InstallerInfo platform="win" silentMode="1" targetVolume="C:\" targetPath="Program Files\Adobe\" />

<InstallerInfo platform="mac" targetVolume="/" />

<ProductInfo serial="XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX" licensedUserName="XXXXXX" licensedUserCompany="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" />

<Manifest>

<Product name="Adobe Photoshop CS2 and Adobe ImageReady CS2" selected="0" />

<Product name="Adobe Illustrator CS2" selected="0" />

<Product name="Adobe Acrobat 7.0 Professional" selected="0" />

<Product name="Adobe GoLive CS2" selected="0" />

<Product name="Adobe Version Cue CS2" selected="0" />

<Product name="Adobe InDesign CS2" selected="1" />

</Manifest>

</AdobeInstallerConfiguration>

--------------------------------------------------------------------------->

The whole thing is started with this command:

\\xxxxxxxx\xxxxx\AdobeCS2\Setup.exe -installerConfig"Indesign.xml"

/Ammon
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Is there a space needed between the switch and the config file?

eg:
\\xxxxxxxx\xxxxx\AdobeCS2\Setup.exe -installerConfig "Indesign.xml"
Answered 11/11/2005 by: brenthunter2005
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity