Hello


I'm currently struggeling with deploying Adobe bridge 1.0 via GPO (Comes along with with Adobe Photoshop 9.0 CS2)

Its a native MSI. that seems to run/work just fine, manually with -qb

Got Photoshop 9.0 CS2 and 3 other native MSI's that comes along with Photostop working just fine.

Any ideas as to how I can track the error cause, when I cant provoke it to happen manually? - Spoilers are welcome to :)


/KBU
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Use event Viewer to identify the component causing ur error and try and omdify the msi using ORCA.

GIZ
Answered 11/23/2005 by: gizmolala
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Another thing you could do is turn on logging in one of the policies that belongs to that machine/user.
Answered 11/23/2005 by: AngelWorks
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Thanks for your quick reply, sorry for my slow answer :)

I have not yet fund the source to it failing, but concluded, that if I install the extra programs in a certain order, it will install correctly.

http://www.appdeploy.com/packages/detail.asp?id=511 See entry by EDronen, for the install order.


none the less, if "Help Center" or "Stock Photos" have been installed prior to "Bridge", and then uninstalled again. and then installing the programs in the above mentioned order, Bridge fails again.

anyway. I can live with installing the apps in a certain order for it to work. dont want to waste more time on it.
Answered 12/21/2005 by: kbu
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
hello,

I am working on packaging Photoshop CS2. I got that to package fine using a tuner.
The problem I am having is the other MSI that come with PS. (Bridge, Help System, Common Files, Stockphotos). Since my tuner makes the install silent, these apps are not getting installed. I saw the post by EDronen http://www.appdeploy.com/packages/detail.asp?id=511
but not sure how to make these install automatically as part of my adobe launch. Do I need to create a custom action or sequence? Installing these manually one by one is not an option.
Do I need to make an MST for each of the other MSIs, like Bridge? If I just install Adobe, will any functionallity be lost, or broken? How necessary are the other MSI components?
Thanks for your time.
Answered 01/10/2006 by: N615
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hi N615,

The /qn switch will allow the other parts of the install to install completely.
Answered 01/17/2006 by: islander222
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hi,I have the same problem and I have some logs from the setup but I can't seam to find what's failing.

http://www.angelfire.com/planet/painless/msi47d6.txt
http://www.angelfire.com/planet/painless/msi47d7.txt
http://www.angelfire.com/planet/painless/msi47d8.txt

Can anyone take a look at this and try to find what's the error is?
thanks!
Answered 02/06/2006 by: painless
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity