/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hello,

I am trying to distriubute Adobe elements 6.0 via GPO Deployment.

This gives me two problems. First of all I'm not able to advertise a shortcut (I just can't make it visible after a deploy of the package).
Second when i try to do a manual install with the msiexec command I get an error for using a wrong serial number.

What have I done sofar:
1 - Modified the Adobe Acrobat Elements 6.0.msi. Deleting all the UnsupportedInstallType custom actions. Then compile the msi again.

2 - Created an mst file with tuner601acrobat.exe

3 - Modified the .mst file with wise 4.62 -->
Removed all origional shortcuts and implemented one of my own.
Removed all CA_QV custom actions
Changed the "In-Script Options" from "Deferred Execution - User Context" to "Deferred Execution - System Context"

Has anyone found a solution for these problems?
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Hi

I think I have a solution for your second problem. I have done a MST for the Adobe Acrobat Elements 6.0.msi and in that I added a property called ISX_SERIALNUMBER and gave it the value of the serial. Then when I install the application in silent mode the serial is entered for me.

/Björn
Answered 02/21/2005 by: bjurte
Senior Yellow Belt

Please log in to comment