Hi ,

I have a typical problem while packaging.

Requirement :
1. My application on installation will create a winword addin in tools menu.
2. When my application file (.doc extn on desktop) is launched it should pop up a form automatically with winword background ( this form also it can also be puoped up by clicking on the addin created in tool menu of winword)

1. The above said requirement is working in the installed user and only some login IDs . But it is not popping up automatically on the first launch of desktop file in some users(even if i made these accounts as admins in this machine.Could not find teh reason why).But on the second launch the form is popping up well.
2. I have tried to take a capture to figure out the difference between the 1st launch and second launch but in vain.
3. I tried even changing the loadbehavior registry values(which is set to 3 by default) but it in vain

Could any one give me an idea how to make this applicaiton work even on the first launch. And what could be reason for it to work in some users and not work in other users (its not a permission issue with files\registries tried that part.And even made these accounts as admin)

0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


Perhaps you need to have an active-setup to write user based files/reg keys?
Answered 09/26/2010 by: ditch_nz
Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity