We are testing the installation of Adobe Acrobat Reader 7 using an SMS Installer script. We are executing an MSI using a transform. The AAR 7 msi and mst files are located on a local server with just the setup files:

0X0409.ini
Abcpy.ini
Adobe Reader 7.0.msi
Adobe Reader 7.0.mst
Data1.cab
instmsiw.exe
Rdr70.its
setup.exe
setup.ini

There were also a few files generated when the transform was created and we are including them in the software source files.

Are there any other files that need to be included in the software source files for Adobe Acrobat Reader 7? The reason I am asking this question is because when the software installs on a remote workstation, not all files/folders are installing in the Acrobat 7.0 folder. Some are installing in the Adobe folder.

Thanks,
Sandy
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

2
I'm distributing the same program right now, but all I've got in the source directory is:

Adobe Reader 7.0.msi
Adobe Reader 7.0.mst
Data1.cab

With those three files it's working fine. What's ending up in the Adobe directory?
Answered 03/30/2005 by: Thaiboxer
Orange Belt

Please log in to comment
2
ORIGINAL: SandyM

Some are installing in the Adobe folder.




Check your transform, I'd bet you've got the install folder set to install to just adobe, instead of adobe\acrobat 7.0.

I ran into the same thing myself at first, it's strange that the installshield tuner doesn't use the same default as you'd get with a "standard" install.

rtk
Answered 03/30/2005 by: arteekay
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
I trimmed down the software folder down to 4 files. We still check to make sure the Windows Installer Version isn't too old.

I must have looked at the path in the transform many times and "assumed" it was where I wanted all of the files to install. Since adding Acrobat 7.0 to the path, everything is installing where I want it.

I appreciate both of you responding. The install is working great now as per both of your suggestions and help!

Again, thank you very much,
Sandy
Answered 03/30/2005 by: SandyM
Yellow Belt

Please log in to comment
0
Glad to hear it!
Answered 03/31/2005 by: Thaiboxer
Orange Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity