HI
I am making a transform of MS Visio Professional 2003 using ORK tools 2003. I Am able to make the transform and validate it. I have given the Product key using the PIDKEY property in the property table. When i am installing it is giving error that the product key is invalid. But the same key is working for the vendor msi(without applying transform).

When i commented the MSI Script lines where PIDKEY was used , i am able to install the app. BUt when i am launching the app for the first time it is asking for Key. And at this time it is accepting the same key.
Can anyone help me on this .

Thanks
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Did you try taking dashes out?
Answered 09/28/2005 by: revizor
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Yes i already removed all the dashes. But its not working.
I also tried to pass the key as command line argument but still the problem is arising.
Answered 09/28/2005 by: nn1983
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Just try out adding the property AddLocal with value 1 and use the PID property with the value in the property table.

Check the value for Adlocal Property, i don't remeber it exaclty!
Answered 12/26/2005 by: Freewords
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
NN1983,

Next to the PIDKEY, do you have a PID and a ProductID key in your properties?

Regards,

The Packeteer.
Answered 01/09/2006 by: The Packeteer
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity